HJÄRTA, HUMOR OCH FINESS

Blick Design erbjuder helhetslösningar vad gäller färg, form, design och funktion.

Liten ordlista:
HJÄRTA betyder viljan att att förstå och att göra det bästa möjliga med känsla.

HUMOR betyder att blanda in överraskningar och "ögonbrynhöjare" i alla miljöer.

FINESS betyder finurliga lösningar och att genomlysa frågeställningar från nya vinklar för bästa resultat.

bakgrund

Jag är utbildad inredningsarkitekt på London Guildhall University. Efter några års arbete i London flyttade jag till Stockholm där jag arbetade på olika inredningsbyråer. Innan jag startade Blick Design arbetade jag under sju år på
NCC Boende som designansvarig på sverigestabens marknadsavdelning gällande nyckelfärdigt boende för ca 1000 bostäder om året.

Utvecklingsuppdraget på NCC var ett omfattande arbete med nationella fokus- och målgruppsanalyser samt marknadsaktiviteter i form av event och reklam i alla former över hela landet. Samtidigt innebar arbetet också den konkreta produktens utformning och innehåll, något som var mycket inspirerande.

HUR

Jag designar och projektleder omfattande ombyggnader, stora och små montrar, konceptutvecklar, färgsätter, rådger och håller inspirationsföreläsningar. Jag jobbar i flera nätverk med hantverkare, konstnärer, möbelleverantörer mfl. och kan därför erbjuda allt från platsbyggda produkter till inköp av möbler och inredningsdetaljer.

Min yrkesroll

En grundläggande faktor i mitt arbete är att ligga före kunderna och allmänheten i vad som senare kommer att bli deras vardag inom inredning och design - dvs. göra bra omvärlds- och trendanalyser.
Att vara lyhörd och anpassa mitt arbete till mina kunder och deras unika behov.

MIN Inspiration

Resor under många år till bl.a. inredningsmässor och fabriker i Kina, Paris, Milano, London och Sverige har ökat min insyn i branschen. Produkt- och konceptutveckling ligger mig varmt om hjärtat, vilket har lett till givande samarbeten med företag som Svedbergs, Myresjökök, Swedentrade, EcoBorås m.fl.
Mina varierande projekt och olikartade kunder är enormt inspirerande för mig!